Η Πρόοδος Και Η Επίτευξη Του 2017 Προτεραιότητες

Η Πρόοδος Και Η Επίτευξη Του 2017 Προτεραιότητες

Συμφωνείτε να μην ευθύνεται για την ακρίβεια από κάποιο άρθρο σχετικά με το δικτυακό τόπο ή σε οποιονδήποτε συνεργάτη sites. είναι απλά ένα κομβικό σημείο για τους συγγραφείς και τους εκδότες να συναντηθούμε. Εάν έχετε ένα πρόβλημα με κάποιον να κλέβει το πρωτότυπο έργο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα αφαιρέσει το εν λόγω άρθρο αμέσως. δεν εγκρίνει κάθε συγγραφέας, ιστοσελίδα, ή προϊόντων που αναφέρονται σε άρθρα που δεν γράφτηκε από το Άρθρο Cube ομάδα. Όλα τα άρθρα που δημοσίευσε δεν είναι γραφτό να χρησιμοποιηθεί για τη νομική, την ιατρική, ή οποιουδήποτε άλλου είδους συμβουλή. Όλα τα άρθρα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η Δύναμη της Θετικής Σκέψης, από τον Norman Βισεντ Πηλ, γράφτηκε σχεδόν πριν από πενήντα χρόνια και έχει πουλήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα. Είναι ακόμα σε έντυπη σήμερα. Αυτό που βρίσκω αξιοσημείωτο σχετικά με Πηλ το βιβλίο είναι ότι υπερασπίστηκε τις θεραπευτικές δυνάμεις της προσευχής δεκαετίες πριν από την επιστήμη επιβεβαίωσε Πηλ παρατηρήσεις. Σύγχρονοι κυνικοί μπορεί να αγνοήσει την προσευχή και να μιλούν με περιφρόνηση για τη θρησκεία.

Αλλά πρώτα-ποσοστό η επιστήμη έχει πλέον αποδείξει την καταπληκτική δύναμη της πνευματικότητας σε γενικό και προσευχή στο συγκεκριμένο. Δεν θέλω να προτείνω ότι η πνευματικότητα, τη θρησκεία, και την προσευχή να εγκριθεί απλώς ως μια άλλη τεχνική για τη βελτίωση της διάθεσης και την ενίσχυση της θετικής σκέψης. Η θρησκευτική ή πνευματική ώθηση που πρέπει πρώτα να βγει από την βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις, οι οποίες είναι πέρα από το πεδίο εφαρμογής του παρόντος άρθρου.

Αλλά αν έχετε αυτή την παρόρμηση, μετά την άσκηση σας, τις θρησκευτικές ή πνευματικές πεποιθήσεις θα είναι εξαιρετικά ευεργετικό για την υγεία σας και τη ζωή σας.

ADVERTS
Pulse Oximeter
Pulse Oximeter μέτρα αίμα κορεσμού. Είναι πολύ απλό και εύκολο στη χρήση.

Έτσι, έκλεισα το ραντεβού και την επόμενη μέρα πήγε στον κτηνίατρο. Κτηνίατρος λέει λοιπόν δεν ξέρω τι είναι σίγουρος μέχρι να το βγάλουμε από το πόδι του και να το στείλετε μακριά για να είναι δοκιμασμένο.


Νόμιζα πως όπως και να ήταν δεν έπρεπε να είναι εκεί και πρέπει να το βγάλω τώρα.

Ο φίλος μου μου έλεγε ότι ίσως θα πρέπει να πάρει μια 2η γνώμη. Νόμιζα ότι όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο. Έτσι είχε αφαιρεθεί εκείνη την ημέρα. Ο κτηνίατρος μου είπε να έρθει πίσω σε 30 λεπτά και θα πρέπει να φύγει και το Χαοσ θα μπορούσε να πάει στο σπίτι. Θα τον ναρκώσουμε και δεν θα αισθάνομαι τίποτα.

Το σκόρδο έχει από καιρό touted ως πανάκεια, αποκρούοντας τα πάντα, από το κρυολόγημα έως καρκίνο. Και είναι καλό για το έντερο, πάρα πολύ. Οι πρεβιοτικές ίνες που βρίσκονται στο σκόρδο μπορεί να προστατεύσει το στομάχι και τα έντερα, κρατώντας τα ανεπιθύμητα παθογόνα, λέει ο διαιτολόγος Χαρά Dubost. Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Αντιμικροβιακής Χημειοθεραπείας ισχυρίζεται ότι το προπολυμερές σουλφίδιο βρέθηκαν σε σκόρδου είναι 100 φορές πιο αποτελεσματικό από τα δύο δημοφιλή αντιβιοτικά για την καταπολέμηση τροφιμογενών εντερική ασθένεια - συν τα συμπτώματα που περιλαμβάνουν διάρροια, κράμπες, κοιλιακό άλγος και πυρετό. Μπόνους: περιέχει επίσης αντισηπτικές ιδιότητες που μπορεί να βοηθήσει να καθαρίσει το σαράκι πληγές, όταν εφαρμόζεται καθημερινά, τρώγονται ωμά ή μαγειρεμένα τρόφιμα, λέει ο διαιτολόγος Στέφανι το μίντλμπεργκ.

Η παχυσαρκία έχει συνέχισε να είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Σικάγο community Trust (CTT) (2012) αναφέρει ότι σε εθνικό επίπεδο 72 εκατομμύρια ενήλικες είναι παχύσαρκοι. Αυτοί οι αριθμοί έχουν διπλασιαστεί από το 1990 (Gostin, 2005). Η παχυσαρκία συμβάλλει σε πολλά άλλα προβλήματα υγείας, συμπεριλαμβανομένων των καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικό επεισόδιο, διαβήτης και ορισμένοι τύποι καρκίνου. αυτές είναι μερικές από τις κύριες αιτίες θανάτου στις ΗΠΑ (ΚΔ, 2012). Αυτό συμβάλλει στο συνολικό οικονομικό κόστος της παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες που προσεγγίζει τα $270 δισ. ευρώ ανά έτος (ΚΔ, 2012).

Αν έχεις καρκίνο και θα θέλατε να λάβετε τα οφέλη της Χειροπρακτικής θεραπείας, είναι σημαντικό ότι σας ογκολογίας σύμβουλος γνωρίζει αυτό. Σας Χειροπράκτη μπορεί να θέλετε να συζητήσετε τη θεραπεία σας και το σχέδιο θεραπείας με επαγγελματία υγείας σας. Υπάρχουν μερικές προφυλάξεις που πρέπει να τηρούνται σε Χειροπρακτική θεραπεία με καρκίνο. Ο φυσιοθεραπευτής σου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις πρόσφατες ακτινογραφίες για να είναι σίγουρος ότι δεν υπάρχει μετάσταση στο χώρο που εργάζεστε. Να θυμάστε, Χειροπρακτική θεραπεία, δεν αποσκοπεί στη θεραπεία, την πρόληψη ή τη θεραπεία του καρκίνου. Υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις, ωστόσο, ότι είναι μια αποτελεσματική και προαγωγής της υγείας θεραπεία που προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο και ένα αίσθημα ευεξίας.

την υγεία της καρδιάς γιατρό